Bockbier proeven op Utrechts Bockbierfestival 2011

Volgend weekend, op 14 oktober gaat het Utrechtse Bockbierfestival van start. Deze zal tot en met 16 oktober 2011 duren. Het Ledig Erf-plein verandert voor een paar dagen in het mekka voor de bockbierdrinker. Bierliefhebbers kunnen zich tegoed doen aan tenminste 25 verschillende soorten bockbier.

Bezoekers kunnen de gedronken bockjes waarderen met een cijfer waaruit op de laatste dag een favorietenlijst ontstaat. De enige echte topbock zal aan het einde van het festival uiteraard in het zonnetje worden gezet. Het geheel wordt zoals ieder jaar ondersteund door de nodige muziek! Volgens mij is het een van de weinige bierfestivals waar muziek ook een grote rol krijgt. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kijk op www.bockbierfestival.nl

Lees ook:18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival
Lees ook:Bockbierfestival Utrecht -16 t/m 18-10
Lees ook:28-10 t/m 30-10-’11: PINT Bockbierfestival Amsterdam
Lees ook:16-10/17-10 Texels bockbier festival
Lees ook:23-01-2011: PINT Winterbierfestival Gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.