Twitteruur over Bockbier

Bockbier is het meest gedronken speciaalbier van Nederland. Ieder jaar zijn bierliefhebbers weer op zoek naar een lekker bockbier of een leuk lokaal festival. Op dit blog vierschijnt de komende weken uiteraard veel informatie over bockbier. Om interactiever en sneller met elkaar informatie uit te wisselen over bockbier organiseer ik bij deze a.s. dinsdag 11 oktober 2011 van 19.00 tot 20.00 uur een twitteruurtje onder de naam #bockbiertips.

Door op twitter de zoekterm #bockbiertips in te voeren kunnen we elkaars vragen en tips volgen op twitter over bockbier. Stel gerust vragen over bockbier en ik of andere twitteraars zullen ze beantwoorden. Wissel ideeën en suggesties uit over leuke acties, goede en smaakvolle bockbieren en tips over festivals tijdens het twitteruurtje onder #bockbiertips.
Wil je meedoen maar weet je niet hoe het werkt. Mail me dan op [email protected].

Lees ook:Bockbieractie top drie week 40
Lees ook:Wat is nu het beste bockbier van Nederland?
Lees ook:Introductie tweede exclusieve Duvel Distilled
Lees ook:Volg PINT Symposium ‘Vrouwen aan het Bier’
Lees ook:Exclusieve Flying Dog Alpha collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.