30-10-’11: Bokkenwandeltocht Purmerend

Inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen is de Bokkenwandeltocht in Purmerend. Op zondag 30 oktober 2011 organiseren acht cafés voor de derde keer in de Purmerendse binnenstad de Bokkenwandeltocht. In ieder deelnemend café zal een bierliefhebber vertellen over het bockbier dat daar geschonken wordt. Op de ‘menukaart’ staan onder andere de bockbieren van Texelse Bierbrouwerij, La Chouffe en S.N.A.B. (brouwerij van o.a. het Purmerends Speciaalbier 1410) en de Brand Dubbelbock, De Amstel Rijperbock, Gulpener Herfstbock en de vier granenbok van de Jopen brouwerij uit Haarlem.

De wandeltocht start om 13.00 uur in één van de deelnemende cafés: Hotel Restaurant Spijkerman, Café De Hoebetoet, Bar Le Grande, Biercafé De Bonte Koe, Proeflokaal Bakker, Café De Stamboom, Café d’Hooghe Ghast, en Café Aad de Wolf. Bij ieder café dat bezocht wordt kan een stempel verkregen worden. Een kaart met vijf stempels of meer geeft recht op een leuk aandenken. Het proeven van de bieren is op eigen kosten.

Lees ook:Purmerends bier 1410 valt in de smaak
Lees ook:’1410′ een blijvertje voor Purmerend?
Lees ook:Nieuwe verpakking Bavaria Hooghe Bock
Lees ook:22-04-’12: Proeverij Streekparels uit Budel
Lees ook:Lekker uitwaaien met het Uiltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.