Madagascar Three horses beer

Ik reis de hele wereld over en ben altijd erg benieuwd wat voor bier ze in elk land verkopen. Madagascar is een van de armste landen van de wereld. Toch verkopen ze ook daar bier! Volgens mij ben ik een van de weinige bierliefhebbers die dit biertje heeft mogen proeven . 

Het bleek toch echt een heerlijk bier te zijn! Vergelijkbaar met een pilsje hier in Nederland alleen dan iets zachter. Het valt onder de typen pale lager oftewel een ondergistend biertje. Het wordt gebrouwen door de Star Brewery in Madagascar. Gewoon verkrijgbaar in flesjes van 0.33 cl en zelfs halve liter en blikjes. Uiteraard met name in de toeristische gebieden en natuurlijk ook de ‘weinige’ restaurants is het bier verkrijgbaar. Een echt doordrinkbier dat heerlijk smaakt! Dit bier heeft me serieus verrast!

Lees ook:De goedkoopste landen om bier te kopen
Lees ook:Guinness lanceert ‘bruin blond’ bier
Lees ook:Bieractie top drie week 46
Lees ook:Bavaria introduceert bier met lager alcoholpercentage
Lees ook:Barbar: als je niet van bier houdt

Eén reactie op “Madagascar Three horses beer

 1. Harry Pinkster

  Heb het bier ook gedronken (ook nog twee andere uit Madagascar overigens) Vond het voor afrikaanse begrippen een goed bier, maar geef mij maar de afrikaanse stout bieren (type Guiness). Daar zitten juweeltjes tussen. (bv Legend uit Congo, Guinnes in licentie gebrouwen in Gambia, Kenia en Tanzania, en Castle Milk Stout (de topper) uit Zuid Afrika)
  Al mijn gedronken afrikaanse bieren staan online op
  http://www.pinkgron.nl/verz_afr.htm
  Vrgr
  Harry Pinskter
  Verzamelaar zelfgedronken bieren

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.