Belgisch biercafé Moeke, Breda

Belgisch biercafé Moeke, Breda: www.moekebreda.nl Een speciaalbier café waar volgens de Belgische principes gegeten en gedronken kan worden. Alhoewel, zo Belgisch als het lijkt is het niet. Over de hele wereld heeft deze keten volgens dezelfde inrichting en kaart Belgische cafés. Maakt niet uit natuurlijk. Ik heb er in ieder geval hele goede herinneringen aan. Het is net de Mac in ieder land nagenoeg hetzelfde recept. Zo heb ik van deze keten in Australie in Sydney, Aidelade en Melbourne in het Belgian Beer Café gezeten. Best handig als je weet dat ze je favoriete biertje klaar hebben staan. Zie hier: http://www.belgian-beer-cafe.com.au/  Bekijk en oordeel zelf! Overigens zie je via deze link nu 10 prachtige meiden. Kijk wederom een mooie link naar vrouwen. Ik zal erover ophouden. Van deze keten zit ook in Utrecht een Belgisch biercafé. Er is een nadeel. Van de prijzen van de biertjes sla je echt stijl achterover. Beetje jammer. Toch gaan ze wel goed want ook in Nederland zie je steeds meer van deze cafes verschijnen.

Lees ook:Nieuwe website biercafé ‘In de wildeman’
Lees ook:Antwerps biercafé ‘beste’ ter wereld
Lees ook:Overzicht bierevents heel V.S.
Lees ook:Lukt het Jillz met ‘brutale meiden’?
Lees ook:Belgisch Bier Logboek helpt bij bierontdekking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.