De Verboden Vrucht

Voor mij is dit een legendarisch biertje. Een van de biertjes waar deze hobby allemaal mee begon. Na de Grimbergen dat echt mijn eerste speciaalbiertje was dronk ik in ieder cafe een Verboden Vrucht. Vanwege het grote alcoholpercentage, 8,8%, ben je na een paar van deze snel uitgedronken . Dit biertje drink ik nu eigenlijk nauwelijks meer. Ik heb andere ontdekt . In cafes waar ze speciaalbieren hebben staat ‘De Verboden Vrucht’ ook regelmatig op de kaart. Het is een behoorlijk, stevig biertje met een hoge gisting. Als je op zoek bent naar een vol en smaakvol biertje is dit er wel een. De kleur is donkerrood en tijdens het brouwen worden koriander en gedroogde sinaasappelschillen toegevoegd. Dit proef je ook wel aangezien het biertje toch zeker een zoetige smaak heeft en wat kruidig is. Wat ik jammer vind van De Verboden Vrucht is de voor mij te overheersende alcoholsmaak. Dat is natuurlijk mijn mening. Voor meer info over het bier en de brouwerij http://www.deverbodenvrucht.be/

Lees ook:Brouwerij Wispe introduceert tweede bier
Lees ook:De Koninck: Antwerpse Bolleke
Lees ook:Wat moet er nu op een bieretiket?
Lees ook:Bier proeven: Witte Parel
Lees ook:Bush Noël: de kerstsfeer komt van binnenuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.