Winnaar jaarabonnement Bier!

Er stonden heel veel leuke reacties en beschrijvingen van ultieme bierbelevingen. Bedankt voor alle reacties. Buiten dat alle reacties echt fantastisch waren stak er een toch wel met kop en schouders bovenuit. Klik op lees verder om te zien wie de winnaar is en waarom!

 

 

En de winnaar is Hein! met de bierbeleving in Baarle Hertog! Gefeliciteerd, je hebt een jaarabonnement op het magazine Bier! gewonnen. Alle deelnemers die niet gewonnen hebben kunnen lid worden en gebruikmaken van de kortingsactie en betalen slechts 21,50 per jaar! Klik hier om jezelf te abonneren.

Als de ervaringen en emotie nog steeds zo diep liggen dan kan je spreken over een ultieme bierbeleving. Het is iets dat je niet meer vergeten kunt. Wat er met dit bier en daarna ook met het café is gebeurd, is helaas een herkenbare situatie. Brouwers stoppen ermee omdat het bier te duur wordt. En nog erger is dat mooie plaatsen waar het degusteren en genieten van bier bovenaan staan verloren gaan door de crisis. Iets waar we gezamenlijk aandacht voor moeten hebben en wat we niet moeten laten gebeuren!

Wellicht is het een idee om net als in Engeland gezamenlijk aandelen moeten kopen om het café en daarmee de bierbeleving te laten voortbestaan.

Voor meer informatie over het magazine Bier! kijk op www.biermagazine.nl.

Lees ook:Win een jaarabonnement op Bier! Magazine
Lees ook:Winnaar prijsvraag La Trappe bekend!
Lees ook:Laatste kans: WIN een jaarabonnement op Bier!
Lees ook:Tweede editie Drinks Inspiration in teken van speciaalbier
Lees ook:WIN een Mongozo VIP-arrangement op de Vierdaagse!

Eén reactie op “Winnaar jaarabonnement Bier!

 1. Hein

  Hoi Fiona,

  Ik was blij verrast om op woensdag te lezen dat ik met mijn bierbeleving een prijs heb gewonnen.

  De ervaringen en emoties zitten inderdaad diep wat betreft het Brouwershuys, Dit komt ook omdat we, ondanks dat we daar slechts 2 tot 3 keer per jaar kwamen, we altijd heel hartelijk werden ontvangen.

  We werden soms verrast door Johan om een bier te proeven uit de “privé collectie” of die keer dat we discusieernd over waar we na afloop zouden gaan eten gevraagd werden door Leny om gezellig mee te eten met het personeel. Zulke dingen maak je niet zoveel meer mee…

  Verder heb ik het in mijn bierbeleving nog niet eens gehad over “de witte aap”. Een gebeurtenis waar we met z’n allen nog steeds smakelijk om kunnen lachen.

  Het ging als volgt; Je moet allereerst weten dat wij de busreis van Tilburg naar het Brouwershuis naar de rit naar de Hemel noemden. Dit kwam mede dankzij de spreuk op een van de wanden. “De beste weg naar de hemel, is een goede trap naar de bierkelder”

  In en van de eerste jaren dat we naar het zuiden togen moest de buschauffeur op de weg naar Baarle op de “Boshoven” plottseling stoppen. Wij verbaasd aan elkaar vragend, zijn we er al ?.

  Maar nee, uit een auto welke uit de Baarle was gekomen was een witte pluche aap gevallen, hij lag midden op de weg, zijn armen uitgespreid en zijn ogen naar de hemel gericht… Omdat het jongetje van wie de aap was uit de auto was gestapt om zijn knuffelbeest te redden en midden op de weg liep stopte de
  busschauffeur. Hij stopte gelukkig pal voor de aap en het jongetje stapte blij met zijn witte aap onder de arm weer terug in de auto… eind goed al goed.

  Met vriendelijke groet,

  Marco, Marco, Edwin en Hein

  ps: Ik heb nadat ik had gehoord dat het Brouwershuis moest sluiten (wegens omstandigheden) nog geprobeerd in contact te komen met Johan en Leny om ze persoonlijk te bedanken voor de gezellige tijd die we met z’n allen hebben gehad al die jaren. Dat is niet gelukt, ik was dan ook blij met reactie van Tanja van 19 juli 2010). Als zij me in contact zou kunnen brengen met Johan of Leny zou ons dat nog blijer maken. (Hein: [email protected])

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.