Het lekkerste bier van Noord-Holland

Het beste bier van Noord Holland

Bier wordt in Noord-Holland volop gebrouwen. RTV NH wil de Noord-Hollandse brouwers in het zonnetje zetten door voor het eerst de verkiezing ‘Het beste bier van onze provincie’ te organiseren.

In maart zijn alle Noord-Hollandse brouwers en brouwerijhuurders door RTV NH uitgenodigd een bier in te zenden. Criterium om mee te mogen doen is dat de brouwer of brouwerijhuurder gevestigd (ingeschreven) moest zijn in Noord-Holland. Daarnaast moet het ingezonden bier in minimaal een café of slijterij te koop zijn. In de lijst komt iedere brouwer dus met één bier voor. Er is geen voorselectie geweest door RTV NH. Brouwerijen die niet in de lijst staan hebben geen bier ingezonden.

Stemmen
Via de website van RTV NH kun je je stem uitbrengen. De winnaars van jury- en publieksprijs worden bekend gemaakt op NH Bierfestival in Alkmaar, op zondag 7 juni. Het lijkt mij nog een hele klus om te bepalen welk bier het lekkerste is. Voor mij zijn het allemaal winnaars. De jury zit staat nog een moeilijke klus te wachten.

Lees ook:Op zoek naar het populairste bier van Noord-Holland
Lees ook:Meerbier.nl genomineerd voor beste onderneming
Lees ook:Aanbid de Noord-Hollandse biercultuur in de Grote Kerk van Alkmaar
Lees ook:Nederland telt 167 brouwerijen!
Lees ook:Line up NHBF 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.