Fietsen langs ambachtelijke brouwerijen

Een nieuwe praktische gids met 12 fietsroutes langs ambachtelijke brouwerijen zal op 5 maart 2012 tijdens een perspresentatie het levenslicht zien. Het boekje dat is geschreven door John Verbraeken met fotografie van Danny van Tricht leid je met fietstochten van ongeveer 50 kilometer langs gezellige cafés, musea, abdijen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden uit de streek. Dit zijn tochten in zowel België als Nederland. 

Voor ieder wat wils
Aan de hand van duidelijke kaarten met routebeschrijvingen en een moeilijkheidsgraadmeter is het eenvoudig om voor iedere fietser, beginnend of gevorderd, een ideale fietstocht uit te kiezen. Iedere tocht kan ook uitgezocht worden op het bier of de brouwerij. Je vindt bij iedere route een beschrijving van de brouwerijen waar je langs fietst inclusief de bieren die er gebrouwen worden. Voorbeelden zijn Struise Brouwers, Brouwerij Wilderen en Brouwerij De Drie Fonteinen.

Geweldig dit soort boekjes. Echt aan mij besteed. Wij zoeken altijd allerlei fietsroutes om een brouwerij te bezoeken, van heerlijk bier te genieten en lekker in de natuur te zijn. Daar kunnen er wat mij betreft niet genoeg van zijn. De uitgave is dankzij het formaat ook eenvoudig mee te nemen op de fiets. Meer informatie is te vinden op: http://fietsenlangsambachtelijkebrouwerijen.wordpress.com

Fietsen langs ambachtelijke brouwerijen telt 144 pagina’s, heeft een prijs van €19,95 en is te bestellen via ISBN nummer 978 90 5826 847 1.

Lees ook:Kroegentocht in vreemde stad
Lees ook:Promotiefilm Beer en Food
Lees ook:Ontdek de geuze fietsroute
Lees ook:Digitale Brouwerijtour: wanneer starten we?
Lees ook:Mooi weer doet bier drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.