Gratis Maes voor wie Maes heet

Brouwerij Alken-Maes heeft wederom een bijzondere actie op touw gezet. Voor iedereen die Maes heet en van Maes pils houdt is het deze zomer een feest. Er worden maar liefst 1.250 vaten aan naamgenoten weggegeven. Toch bijzonder dat zoiets in België gewoon kan. Bier weggeven.

Er zijn zo blijkt al 17.661 Belgen van 18 jaar en ouder die met hun achternaam Maes heten. Het is de meest voorkomende familienaam bij onze zuiderburen. Dan wordt de kans met 1.250 vaatjes toch al een stuk kleiner. Maar misschien komen ze er met deze actie achter dat heel veel ‘Maes-mensen’ geen Maes-bier drinken?

De inspanning voor de winst
De meer dan 17.000 mensen krijgen een brief thuis met een code om deel te nemen aan de wedstrijd. Daarmee moeten ze zich registreren, de Facebookpagina van Maes liken en delen met twintig vrienden. De gelukkigen krijgen een gratis vat van 50 liter. Errrug benieuwd of hier zoveel mensen van overblijven. Je vraagt nogal wat. 1.100 winnaars krijgen een gratis vat in een Maescafé in de buurt, 150 anderen winnnen een mobiele Maes-bar.

Bron: GVA 

Lees ook:Gratis bier uitdelen nieuwe trend?
Lees ook:Maes geeft rondje van 1,2 miljoen bier
Lees ook:Maes Pils – Bavaria: wie pikte de actie?
Lees ook:Bierbrouwer Alken-Maes slaat plank mis met gratis bier?
Lees ook:Brouwerij Maes geeft gratis 6.000 biervaatjes weg

Eén reactie op “Gratis Maes voor wie Maes heet

  1. maes karel

    Tot op heden kreeg ik nog geen brief of enig teken van de brouwerij Maes in functie van zijn actie ‘Gratis vat’op volgend adres;
    Maes Karel
    Valkenberg nr.83
    3370 – Roosbeek – Boutersem.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.