Tip voor vandaag: afsluiting Belgische bierweek Breda

beyaardVraag je je af wat je vandaag op deze mooie dag kunt doen? In Breda in ABT-café, restaurant en brouwerij De Beyerd in Breda sluiten ze vandaag de traditionele Belgische Bierweek af. Deze vond dit jaar voor de 34ste keer plaats. De finale van de bierproefmachine vindt plaats en ook de smartlappen staan aan het einde van de dag op het programma.

beyaard2Café De Beyerd bestaat al 30 jaar en is uitgegroeid tot een bekend nederlands en internationaal biercafé. Piet de Jongh, eigenaar van dit café, is een bekende bierauthoriteit. Hij is door brouwerijen zelfs gslagen tot “Ridder in de Orde van de roerstok”. Een bijzondere en uitzonderlijke onderscheiding. In dit cafe kun je 125 verschillende bierspecialiteiten krijgen waarvan 12 bieren op het vat. Voor meer informatie voer de bierweek en dit café kun je kijken op http://www.cafedebeyerd.nl/

Lees ook:25-10-’12: Choufferie in De Beyerd Breda
Lees ook:De Beyerd café van het jaar 2010
Lees ook:Derde jubileumbier Brouwerij De Leckere op komst
Lees ook:Foute bierweek van 2 t/m 6 februari 2010
Lees ook:Breda Bier nu ook over vele grenzen

Eén reactie op “Tip voor vandaag: afsluiting Belgische bierweek Breda

  1. liesbeth riemslag

    Hee Goeie morgen mensen van de beyerd,
    Ja ….. un bietje laat un bietje vroeg, tis maar welke kant ge op wultgaan. deleste zondag van de bierweek,mochten wij als koor,,, lappen Vol Smart,,Afsluiten. En Hoe!!!!Wat een sfeer, wat een mensen, en wat een meezing gebeuren, en oh zo bourgondisch. De tijd was te kort. Dank je wel, personeel van de beyerd. Niemand hoefde dan ook lang te wachten voor een versnapering ,(vergeleken bij andere cafee,s)EEn en al lof over jullie.Veul daaank dus. Volgend jaar weer?? dan bestaan wij als KOOR n.l. 10 jaar, en ja,….hoort wel een feestje bij he. We zien elkaar nog wel. Ideeen??? Heel graag/ Lieve groet Liesbeth Riemslag.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.