Bier kerstcadeaus: waar vind je die?

Sinterklaas gaat vandaag het land uit, terug naar Spanje. Gisterenavond zat ik op een verjaardag en toen hoorde ik alweer de gesprekken over de kerstcadeaus. Altijd weer een lastig verhaal, wat moet je nu kopen. Nu weet ik dat meerdere mannen uit mijn familie wel van een biertje houden. Een is helemaal Heineken fan. Overal waar je binnenkomt preikt het logo van Heineken. In dit bericht een aantal leuke bier kerstcadeaus en ook iets voor de Heineken liefhebbers! En nee het bierspel heb ik niet opgenomen. Dit is al zo afgezaagd!

1. Een ruime keuze uit allerlei bijzondere bieren in bijzondere verpakkingen en bier kerstpakketten vind je op http://www.sligro-kerstpakketten.nl/kerstpakketten_overzicht.asp?cat=15. Vanuit je ‘luie’ stoel kan je eenvoudig diverse Magnum bierflessen van Palm, Heineken en Brugge Trippel. Of het bijzondere abdij pakket van Grimbergen met een stukje geschiedenis. Iets waar je de bierliefhebber altijd een plezier mee doet.
2. Ontwerp voor iemand een eigen 6-pack Heineken flesjes op jouw Heineken: http://www.jouwheineken.nl/Default.aspx?gclid=CNPq4O_vwZ4CFYyD3godYkCHpA#/nl/home. Of verras iemand met een biertje met zijn eigen foto erop via http://www.yoursurprise.nl/culinair-met-foto-tekst/bier?gclid=CIfW-7PzwZ4CFQk13godw28Tpw.
3. De dobbelsteen wie haalt bier, het bierpokerspel, de bierhelm of het bier miniwoordenboek en nog vele andere leuke cadeaus vind je op http://www.trendykado.nl/index.php?ps=Bier
4. Als je dan echt indruk wilt maken en een Heineken fan hebt op en top, dan zou ik voor de zilveren Heineken Manchetknopen gaan. In Heineken the City in Amsterdam vind je veel bijzondere Heineken cadeaus. Voor meer informatie kijk op http://www.heinekenthecity.nl/.
5. Een leuk cadeau waar je een bierliefhebber ook blij mee kunt maken is een zelf bierbrouwpakket. Op www.zelfbierbrouwen.nl kan je diverse pakketten aanschaffen. Uiteraard zijn op internet nog vele andere pakketten te vinden.

Uiteraard zijn er ook vele bierboeken te koop in boekwinkels. Veel succes met de zoektocht naar een bier kerstcadeau!

Lees ook:Cadeau idee: Je eigen foto op een bierflesje
Lees ook:Biertje?
Lees ook:Jupiler: een vrolijk biertje
Lees ook:Bierfestival Brouwerij De Molen 30-10
Lees ook:Sex verkoopt, alleen met bier?

2 reacties op “Bier kerstcadeaus: waar vind je die?

  1. Dennis de Laat

    Dit jaar pakken wij ook uit met een heel scala aan bier kerstpakketten. Van koken met bier naar bier en chocoladepakketten. Van bier en snackpakketten tot een Westvleteren kerstpakket. Zeker dus ook aan te bevelen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter Heirman

    Wij voorzien een ruime keuze aan kerstcadeaus met allerlei bieren. Je kiest zelf de prijs en de inhoud (welke bieren, snacks, etc.) En voor wie het echt warm wil krijgen tijdens de koude wintermaanden, maken we ook cadeaupakketten met andere dranken zoals wijn, gin, whiskey. We laten de keuze volledig aan jou! Bezoek snel onze website.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.