La Trappe Isid’or blijft!

isid'or blijftAbt Bernardus heeft de knoop doorgehakt, La Trappe Isid’or, het jubileumbier, blijft. Fantastisch nieuws!! In twee weken tijd zijn er 125 mails binnengekomen. Hoe toepasselijk bij het 125-jarig bestaan van de Koningshoeven. Vanuit interne bronnen heb ik ook vernomen dat de e-mails niet allemaal zijn aangekomen aangezien de e-mailbox overbelast was. Op mijn blog heb ik ook eerder iedereen opgeroepen om te stemmen.

De reacties naar de Koningshoeven bleken van groot formaat. In bijna alle reacties werd aangegeven dat de bierliefhebbers wilden dat het bier bleef bestaan en moest worden opgenomen in de bierlijn van de enige trappistenbrouwerij van Nederland. Twee respondenten wilden het bier behouden ter vervanging van een van de huidige bieren. 

De opbrengsten van het amberbier met een zoete smaak dat ten goede komt aan de bouw van een klooster in Oeganda bleek na een herberekening 92.000 in plaats van de eerder gecommuniceerde 100.000 euro. Met de opname van het bier komen de opbrengsten nu terecht in het grotere geheel waarvan ook een deel weer aan goede doelen wordt besteed.

Lees ook:Primeur: eenmalige La Trappe Isid’or Oak Aged
Lees ook:Stem of La Trappe Isid’or op de markt moet blijven!
Lees ook:125 jaar De Koningshoeven – La Trappe
Lees ook:Oude La Trappe Quadrupel subliem
Lees ook:Bierbrouwerij De Koningshoeven wint MVO-prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.