Compleet nieuwe website Cambrinus

CambrinuskleinIk word erg enthousiast van mensen die ook zo blij zijn dat er bier op de wereld bestaat en dit met anderen willen delen! Er is hard gewerkt aan een compleet nieuwe Cambrinus-site. Niet alleen de site is nieuw ook het logo is opnieuw ontworpen. Samen met het verschijnen van het PINT-nieuws deze week is de website gelanceerd. www.cambrinus.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Jan Ausems en Ton van Opstal en wordt ook in 2010 gesponsord door de Gulpener Brouwerij. Wat je er aan treft? 

 

cambrinus-smallwebsite cambrinusJe vindt er onder andere allerlei informatie en nieuwtjes over brouwerijen, het brouwproces, bieretiketten, boekbesprekingen en brewpics. Dit laatste zijn foto’s van brouwerijen over de hele wereld. Hoe het nieuwe logo van Cambrinus is onstaan?

Beide initiatiefnemers hadden een eigen ‘logo’. Het logo van de baby met de bierpul was van Ton van Opstal en Cambrinus met de schuimende bierpul in de hand was het logo van Jan Ausems. Martijn Calkhoven die het mooiste bieretiket van 2009 heeft ontworpen is in februari 2010 benaderd om een nieuw logo te maken voor Cambrinus.nl. En zie hierboven dus het resultaat.

Lees ook:Brouwerij Bockor in een nieuw jasje
Lees ook:Toename van Nederlandse brouwerijen
Lees ook:Bavaria lanceert nieuw logo
Lees ook:Verrassende nieuwe naam voor ’t Arendsnest!
Lees ook:Vandaag Internationale Stout Day

Eén reactie op “Compleet nieuwe website Cambrinus

  1. Jan

    Nou, zo te zien zit er gigantisch veel tijd in het onderhouden van de website. Wat een zee aan informatie over Nederlandse bieren en brouwerijen….. ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.