WK-actie Jupiler bekend!

Jup_Holland_Jup_T-shirtHet tweede oranje gadget van een bierbrouwer is vanaf morgen op de markt! Om alvast warm te lopen voor het WK starten divers bierbrouwerijen hun oranje WK-acties morgen al. Op mijn blog bleek deze week dat er een ware run was ontstaan op de oranje Bavaria jurkjes. Vrouwen die mis hebben gegrepen kunnenmorgen de promotieteams van Jupiler opzoeken om hun shirt gratis om te ruilen voor een Jup Holland Jup shirt. Het Belgische biermerk steunt ondanks het vertrek van Dick Advocaat toch nog het Nederlands team ;-) .   

Het snelstgroeiende pilsmerk in Nederland gaat vanaf 3 mei 300.000 Jup Holland Jup T-shirts weggeven aan iedereen die een krat Jupiler koopt. Op deze manier hoopt Jupiler vele stadions straks oranje te kleuren. Het is leuk maar wederom niet heel origineel. Ik ben erg benieuwd of het niet ondergesneeuwd raakt bij een hele andere goede actie. De Nederlanders zijn natuurlijk heel erg inventief ;-) . “Het ruilen van de shirts is een knipoog naar het goede gebruik bij een interland waarbij de spelers wederzijds respect tonen door hun wedstrijdshirts te ruilen” aldus Frederic Landtmeters, directeur Marketing voor AB InBev in Benefralux.

Wil je morgen niet misgrijpen? In de verschillende grote steden, waaronder Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Middelburg kan worden geruild. Tijdens het wisselen van de shirts worden er foto’s genomen. Deze kunnen na afloop op www.jupiler.nl worden bewonderd.

Om niet alleen de supporters oranje te laten kleuren maar ook de straten lanceert Jupiler bovendien voor winkeliers het speciaal ‘Jup Holland Jup’ pakket om hun etalage in WK sfeer te brengen. “Op deze manier wil Jupiler de WK koorts in Nederland verder aanwakkeren en winkeliers op een positieve manier ondersteunen. Bovendien wint de winkelier met de mooiste etalage ook nog een reis naar Zuid-Afrika !” aldus Frederic Landtmeters. Jup Holland Jup gaat 30 april van start en zal tot aan het eind van het WK lopen.

Lees ook:Jupiler komt weer met Supportersshirt
Lees ook:Heineken Rugnummer T-shirt voor EK
Lees ook:Bedank het Nederlands elftal!
Lees ook:Video: Rij voor Jupiler shirt omruilactie!
Lees ook:Bier.blog.nl op T-shirt

3 reacties op “WK-actie Jupiler bekend!

  1. Jeroen

    Ik heb al 5 oranje T-shirts in de kast liggen; lekker origineel zeg. Laat deze ff aan me voorbij gaan… Blub Holland Blub

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marco MKB Recruitment

    Op zich leuk al die acties mbt oranje, maar dit soort acties komt bij mij over als 13 in een dozijn. Niet helemaal waar omdat buiten de oranje shirts gaaaap het ruil verhaal wel grappig is. Maar het kan beter ik ben actief in de business to business (recruitment / werving en selectie) en ik vind de b to c marketing doorgaans veel creatiever maar dit is dat niet echt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Juluis

    Wel grappig.. in ieder geval goed dat het er 300.000 zijn, beter dan de 3.000 die bavaria er slechts heeft, ach ja ieder jaar hetzelfde shirt aan hebben is toch ook niet leuk, @ jeroen, wellicht dat je je 5 shirts die je hebt liggen kunt ruilen.. dan heb je tijdens het wk elke keer een schoon shirtje. ;-) . Ik hoorde trouwens dat de boarding tijdens het WK bij hetNnederlands elftal ook Jupiler zou zijn, zou wel vet zijn als dat zo was! Zijn die Belgen er toch een beetje bij!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.