Drink extra water naast bier

Een goede tip voor vandaag is om op deze bijzonder warme dag een extra glas water te drinken naast je pils of bier. Een speciaalbier, pils of een heerlijke weizen smaakt bij deze temperaturen uitstekend! Je zweet echter al behoorlijk en alcohol zorgt er toch voor dat je uitdroogt.

 

Dus ook al zijn die twee of drie biertjes bijzonder dorstlessend, als je daarnaast geen water drinkt kan je uitdrogen. Hoe dat komt? Het antidiuretisch hormoon wordt door het bier tegengewerkt waardoor je naar het toilet moet en nog meer vocht verliest. Heb je te weinig gedronken dan ontwikkelt zich als snel hoofdpijn. Je krijgt eigenlijk dezelfde klachten als met een kater.

Lees ook:Ik moet zo nodig plassen!
Lees ook:Ierse biermarkt leuker voor de consument
Lees ook:Bier drinken na het sporten
Lees ook:Als je teveel drinkt….
Lees ook:Bier als teken van zuiver water: NEE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.