Grolsch bierglazen voor voetbalclubs

grolsch voetbalglasAltijd al een glas willen hebben van je eigen voetbalclub met een eigen proosttekst erop? Grolsch introduceert in november speciale bierglazen van voetbalclubs De Graafschap, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en FC Twente waarop jouw tekst kan staan. Vanaf september is het mogelijk om via sms of de website van Grolsch, waarop ook de voorwaarden van de deelname staan, een eigenzinnige proost tekst in te sturen voor de genoemde voetbalclubs in Oost-Nederland.

 

Voor Grolsch is het oosten van het land uiteraard een thuishaven. De drie leukste en beste inzendingen per voetbalclub worden op de Grolsch glazen geplaatst. Via de supermarkten in de regio kunnen alle glazen gedurende drie aparte weken worden gespaard. In de eerste week november is het eerste glas verkrijgbaar bij aankoop van een krat Grolsch of twee multipacks blik. Vervolgens de eerste week van december en de tweede week van januari 2011 in de supermarkten in Oost-Nederland. 

Via de speciale actiewebsites www.grolsch.nl/fctwente, www.grolsch.nl/heracles, www.grolsch.nl/degraafschap en www.grolsch.nl/goaheadeagles is alle informatie te vinden en kunnen proostteksten worden achtergelaten.

Verder wordt in oktober ook gedacht aan de 50 amateurvoetbalverenigingen in de regio doordat voetbalfans voor hun eigen ‘cluppie’ ook een proosttekst kunnen insturen. De leukste komen ook weer op glazen die te koop zijn voor 7,50 euro. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de voetbalclubs. 

Proost ;-) !

Bron: Grolsch

Lees ook:Grolsch bierblikken kleuren rood
Lees ook:Grolsch in actie voor 3FM Serious Request
Lees ook:Bockbieractie top drie week 40
Lees ook:Ajax en Feyenoord bierblikken weer verkrijgbaar
Lees ook:Bieractie top drie week 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.