19-12-10: Noordelijk Kerst- en Winterbierfestival

pintkerstbierfestivalIs het kerstbierfestival in Essen te ver? Een leuk alternatief is het Noordelijk Kerst- en Winterbierfestival in Hoogeveen. Voor de eerste keer organiseert PINT regio Noord dit festival en doet dit in samenwerking met de lokale horeca. De stijl sluit aan bij een Weihnachtsmarkt en zal danook buiten plaatsvinden. De horecagelegenheden gaan zorgen voor de bemanning van diverse stands en het leveren van de kerst- en winterbieren.  

Naast de horeca zijn vele stands die worden bemand door kleine (huis)brouwerijen die hun kerst- en winterbieren presenteren. De exactie bierlijst staat op www.noord.pint.nl. Het festival wordt ondersteund door muziek en catering. Alles in kerstsfeer natuurlijk. Voor de kinderen is er een IJsplein aangelegd en in de bioscopen draaien kerst/kinderfilms. Natuurlijk kan een kerstmarkt in dit festival ook niet ontbreken.

Het festival vindt plaats op het plein voor Cultureel Centrum “de Tamboer”, Hoofdstraat Noord te Hoogeveen. Het begint om 13 uur en eindigt om 18 uur. Geen zorgen over het weer! Als het regent dan wordt het plein overdekt.

Bron: www.noord.pint.nl

Lees ook:18-12-’11: Noordelijke kerst- en winterbier festival Hoogeveen
Lees ook:16-12-’12: Noordelijk Kerst- en Winterbierenfestival
Lees ook:09-03-’13: 1e Noordelijk Lentebierfestival
Lees ook:Leuke weekend bieractiviteiten
Lees ook:Kerst- en Winterbieren geproefd in Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.