Bieractie top drie week 25

De laatste weken heeft het weer weinig met de zomer te maken gehad maar daar schijnt verandering in te gaan komen. Vanaf komend weekend wordt het beter en gaan de temperaturen begin volgende week flink omhoog. Een goed moment om de biervoorraad aan te vullen zodat je tijdens de warme zomeravonden kunt genieten van een mooi bier. Deze week in de bieractie top drie bieren die goed doordrinkbaar zijn bij hogere temperaturen, te beginnen bij pils.

Op nummer 1:
Een pils dat nog niet vaak in de bieractie top drie stond. 1 krat van 24 flesjes à 0.30 liter Hertog Jan bij de Albert Heijn van €13,09 voor €9,49.

Op nummer 2:
Smaakt heerlijk bij warm weer, de Gulpener Korenwolf. 8 flessen à 0,33liter bij de Mitra van €8,72 voor €6,54. Overigens ook als actie bij de Mitra de Leffe Blond en Mongozo Premium Pilsener, natuurlijk ook een aanrader.

Op nummer 3:
Voor diverse liefhebbers past dit bier ook bij warm weer dus ik heb ‘m toch maar opgenomen: 1 set van vier flesjes à 0.25liter Liefmans Fruitesse bij supermarktketen Hoogvliet van €3,99 voor €3,00.

Proost en geniet van ‘t mooie weer!

Lees ook:Bieractie top drie week 31
Lees ook:Bieractie top drie week 18
Lees ook:Bieractie top drie week 26
Lees ook:Bieractie top drie week 27
Lees ook:Bieractie top drie week 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.