Michel Moortgat krijgt Michael Jackson Award

Dit jaar werd voor de vierde maal de Michael Jackson Award uitgereikt voorafgaand aan de start van het Bierpassie Weekend in Antwerpen. De dochter van de wereldberoemde biercriticus reikte de award uit die dit jaar om de nek van Michel Moortgat, CEO Duvel Moortgat, werd gehangen. (Fotografie: Joris Luyten) 

Ben Vinken: “Hij is een man die ontegensprekelijk zijn stempel heeft gedrukt op de biersector de laatste jaren, een charismatisch leider die zijn brouwerij in tien jaar tijd naar ongekende hoogten heeft geleid.” Michel Moortgat is zeer vereerd: “Michael Jackson heeft enorm veel gedaan voor de Belgische brouwers en bieren en zorgde dat ze op de internationale kaart kwamen te staan.”

Het blijft een mooie manier om jaarlijks stil te staan bij mensen die iets bijzonders doen voor de biercultuur. In Nederland hebben we uiteraard de Gouden Pint.

Lees ook:Michael Jackson en bier
Lees ook:Beer Hunter: The Movie
Lees ook:De Koninck verkocht aan Duvel!
Lees ook:Speciale DVD Beerhunter The Movie te koop
Lees ook:Hoe zit het nu met trappisten bieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.