Geen bier meer rondom Grolsch Veste

Het is een aparte situatie: een voetbalstadion dat de naam van het bier Grolsch draagt waar rondom geen bier meer mag worden geschonken. Ook is bier en voetbal als twee handen op één buik. Helaas is dit rondom het Twentse stadion nu verleden tijd. Rondom De Grolsch Veste, inclusief parkeerterreinen en het perron, geldt vanaf nu een alcoholverbod in de openbare ruimte.

Alcohol drinken maar het in bezit hebben van aangebroken flessen en blikjes is nu verboden. Toch triest dat de burgemeester zo’n maatregel moet nemen op verzoek van de politie en dat voetbalsupporters zich niet gewoon kunnen gedragen.

Met deze maatregel kan politie nu ingrijpen als het misgaat. Overigens geldt de maatregel niet voor de terrassen bij de horecabedrijven rond de Grolsch Veste. Het verbod is van kracht tussen het kanaal, Auke Vleerstraat, spoorlijn en de gemeentegrens met Hengelo.

Bron: TC Tubantia

Lees ook:Bierkomkommer: Heineken in Grolsch Veste?
Lees ook:Waarom niet scherfloos glas in Maastricht?
Lees ook:Grolsch maakt overstap naar lichtgewicht kroonkurk
Lees ook:Bier proeven: Triest IPA
Lees ook:Alcoholverkoop tijdens Koninginnedag aan banden

Eén reactie op “Geen bier meer rondom Grolsch Veste

  1. boeskoolvak120

    Ik ga toch alleen maar voor het voetbal (al is het de laatste tijd niet zo denderend)naar de Grolsch Veste,sommigen in mijn vak lopen om de 10 minuten naar benden voor een biertje en aan het eind van de wedstrijd zijn zij ladderzat,maar ja dat zal niet veranderen want ik lees nergens dat ook in de Grolsch Veste een alcohol verbod geld…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.