Grolsch lanceert EK-gadget: De Koelkrat

Grolsch heeft traditioneel vooral gadgets gericht op koel bier. Twee jaar geleden was het de koeling op wieltjes en nu is het de Grolsch Koelkrat. In hun persbericht wordt er een sneer gegeven richting de oranje jurkjes en het zoveelste oranje T-shirt. Ik moet toegeven ‘t is ook niet heel origineel, maar dat geldt evenmin voor de Koelkrat natuurlijk. Dat is een andere variant van de rijdende koelbox. Grolsch heeft daarentegen wel een gadget dat inspeelt op het drinkgenot.  

De Grolsch koelkrat is een minikoelkast met een inhoud van 35 liter, extra koelruimte dus. Erg handig want inderdaad de gewone koelkast zit vaak al vol. Maar hoe duurzaam is dit mooie gadget. Het trekt natuurlijk wel extra stroom. De volgende ontwikkeling een koelkrat op zonne-energie?

Vanaf 16 mei tot en met 4 juli 2012 is hij zeven weken lang ieder uur te winnen via www.grolsch.nl/koelkrat. Door de actiecodes op de verpakkingen in te vullen op internet doe je mee. Bovendien is het koelkrat te koop via de Grolsch webshop voor een adviesverkoopprijs van € 99,95.

Lees ook:Nieuwe Grolsch koel-campagne: geen oranje WK gadgets
Lees ook:Groen Gas? ‘t moet niet gekker worden!
Lees ook:Bieractie top drie week 29
Lees ook:Nieuwe Iphone bieropener op de markt
Lees ook:Grolsch plopt Wilhelmus

3 reacties op “Grolsch lanceert EK-gadget: De Koelkrat

 1. Richard

  Inderdaad is die kratkoeler ook niet origineel, die van Hertog Jan en de Beercooler gingen hem al voor. Maar voor een Grolsch fan natuurlijk wel erg gaaf om hem in je woonkamer te hebben staan :-) Overigens vorige week de groene Grolsch beugel nog een kans gegeven maar de typische smaak van de bruine beugelfles is totaal verdwenen -:((

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ted van der Linden

  Daar ik een liefhebber ben van een grolsch biertje is het wel leuk om een koelkrat te bezitten met dit bier als inhoud je betaald wel iets meer maar dan heb je ook een van de beste bieren van Nederland en omstreken,en mijn visiete zegt altijd lekker dat biertje ik lust er nog wel een.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Nico boer

  Actie code voor koelkast a3dts26w groet Nico boer

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.