Begin je eigen ‘minifestival’ met Bavaria

Heb jij je eigen Bavaria minifestival al aangemeld? Via de website www.bavaria.com/minifestival/ en Facebook kan je nog tot en met 2 juni 2013 meedoen. Bierdrinkers kunnen een sixpack Bavaria kopen waarbij mini speakers zijn geleverd. Deze kunnen vervolgens zonder problemen worden aangesloten op een MP3 speler of smartphone.

Voor dit privé-feestje kun je vrienden uitnodigen door het minifestival aan te melden via Facebook. Daar krijg je de mogelijkheid om een flyer te kiezen, een muzieklijst te creëren, een festivalnaam door te geven en datum, plaats en tijd te bepalen. Vervolgens heb je zonder problemen een eventpage en nodig je eenvoudig vrienden uit. Leuke actie! Ik vraag mij alleen af of het niet te ingewikkeld is. Dat zou dan weer jammer zijn van het idee, dat naar mijn idee wel briljant is. Misschien een minifeestje aanmelden ter gelegenheid van de Week van het Nederlandse Bier?

 

Lees ook:Met Bavaria Babes EK-kampioen worden
Lees ook:Bierbrouwer Alken-Maes slaat plank mis met gratis bier?
Lees ook:Glazen en nog eens glazen
Lees ook:‘Bavaria redt Voetbalclub NAC’
Lees ook:Bavaria mag blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.