Nieuw jaar, nieuwe ideeën…..

Vanuit diverse hoeken krijg ik vragen hoe ‘t met ‘mijn’ blog verder gaat. Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt is de frequentie wat omlaag gegaan…. en de inhoud anders geworden. Deze bierdame heeft ‘t ongelooflijk druk en met een kleine op komst heb ik de afgelopen weken en maanden nagedacht hoe en of ik met dit blog verder wil gaan. Velen van jullie denken dat deze site van mij is. Dat maakt ‘t nog weleens lastig aangezien jullie ook denken dat ik achter advertenties zit en hier allerlei grote inkomsten van krijg. De site is zoals ik regelmatig heb aangegeven van blog.nl. Het jarenlang schrijven van blogs en iedereen op de hoogte houden van de belangrijke bierontwikkelingen is en blijft voor mij dus gewoon liefdewerk oud papier. Ik hou van schrijven en ik hou nog meer van bier . Gezien de grote drukte rondom het geven van masterclasses en bier-spijs adviezen, alle werkzaamheden in mijn PR & Communicatiebureau en met de verwachte gezinsuitbreiding, heb ik besloten om het in 2014 anders te gaan invullen en bier.blog.nl vaarwel te zeggen. Er komt echter iets anders moois voor terug… Een combinatie van alles wat er op biergebied gebeurt en met mijn eigen sausje en in mijn eigen omgeving. Na 18 januari aanstaande wordt alles compleet helder en duidelijk! Nog even geduld dus…. Maar mocht jij nu denken, ik wil wel een opvolging geven aan het platform bier.blog.nl? Neem dan vooral contact op met blog.nl.

Lees ook:Welk bier drink jij?
Lees ook:Nieuwe 140 jaar Amstel commercial
Lees ook:Korte time out door duimbreuk
Lees ook:Wie wordt de grote bierwinnaar dit jaar?
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar!

11 reacties op “Nieuw jaar, nieuwe ideeën…..

 1. bAVkito

  Bedankt voor al die jaren Fiona en een fijn 2014 met al die leuke dingen om naar uit te kijken !

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bas

  Bedankt voor alles. Ik vond/vind het altijd erg fijn om je artikels over bier te lezen! Top!
  Ik ben benieuwd wat je straks gaat doen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ernst de Moor

  Fiona, een beslissing die ik jammer vind, maar volkomen logisch! Ben benieuwd waar je mee gaat komen! Inderdaad bedankt voor al die jaren!

    /   Beantwoorden  / 
 4. joeri

  Het jou harstikke jammer zijn als deze blog verloren gaat. Altijd interessant om nieuwe weetjes te weten te komen of erover te discussiëren. Het zou een goed idee zijn als biermagazine dit over zou nemen. Hebben ze meteen een online discussie forum erbij. Misschien is het leuk als iedereen die nieuwswaardigheden heeft over bier een artikel kan schrijven op blog en dat andere hierover kunnen discussiëren. Het is zonde om zo’n blog verloren te laten gaan. Er zouden toch genoeg instanties moeten zijn die dit verder willen bewerken (bij eerder genoemd biermagazine/ pint, BAV en andere organisaties. In ieder geval Bedankt voor deze mooie blog en veel succes verder met je carrière en hopen op een gezonde baby.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Geroen

  FIONA;
  dankjwel voor alles wat je hebt verwezenlijkt. Je hebe ook mensen in ons bierlandje wakker geschud. Het gaat je prima in 2014.
  En maak je géén zorgen:
  We gaan je blijven volgen !
  We komen elkaar zeker nog tegen in levende lijve.
  Véél succes ook met de bevalling en een ferme en vooral gezonde baby
  dit jaar.
  Nieuwjaars Groeten;
  Geroen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. slumme

  Fiona, Bedankt voor de tijd die je hier in hebt gestoken en de leuke dingen en informatieve dingen die je hebt gedaan.

  Veel succes, gewenst met alles wat met je doet en gaat doen en geniet maar lekker van dat kleine wondertje dat komen gaat!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Ab

  leuke site ,maar kan die irritante reclame van 1.000.000 bezoeker er niet van af?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Ab, ik ben ‘t met je eens…. al een hele tijd.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Fred Schiphorst

  Ik denk dat het een goed besluit is. Blog.nl wordt met de advertenties steeds vervelender merk ik. En ik denk dat je naamsbekendheid inmiddels zo groot is dat je hen niet meer nodig hebt…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Dank!

     /   Beantwoorden  / 
 9. Ton van Oorschot

  Fiona, jammer dat de Blog ermee stopt. Ben benieuwd wie er mee aan de haal gaat…Ik hoop juist niet Biermagazine. Te veel Mitra/Heineken en oppervlakkige informatie, zonder diepgang.
  In ieder geval bedankt voor je inzet en deskundigheid en ik kijk met verlangen uit naar de 18e als je het “andere moois” gaat lanceren.
  Veel succes met de bevalling en we zien mekaar vast wel weer eens bij een proeverij..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.