Grolsch Premium Herfstbok in blik

Handig om mee te nemen naar het bos! Een ultieme plek om herfstbok te drinken? Grolsch heeft met zijn herfstbok een aantal nieuwe stappen gezet. Zo is hun bokbier vanaf aanstaande maandag 1 oktober te koop in blikken van een halve liter. Begrijpelijk dat ‘t in verband met de afvulling halve liters zijn maar misschien wel jammer voor de charme van ‘t product. Bokbier is kwaliteit en geen kwantiteit natuurlijk. Zo kijk ik er overigens met alle bieren tegenaan ;-) .

Het blik is niet zomaar bedacht. Uit onderzoek bleek dat de bierdrinker donkere speciaalbieren graag ook uit blik drinkt. Apart! Ben benieuwd welke bierliefhebbers aan dit onderzoek hebben meegedaan. Voor zover ik weet is bier uit blik vanwege de goedkope uitstraling dat het aan het bier geeft bij de echte bierliefhebber absoluut not done.

Voor de horeca heeft Grolsch ook iets nieuws. Cafés schenken het herfstbok van Grolsch dit jaar namelijk in een nieuw herfstbokglas. Wat vind jij van bokbier en het ultieme bokbiermoment? Vul de enquête in op www.surveymonkey.com/s/bokbier

Lees ook:Grolsch Herfstbok nu al verkrijgbaar én in blik
Lees ook:Grolsch Lentebok nu in blik
Lees ook:Grolsch Herfstbok wint titel
Lees ook:Horeca ondernemers vallen in de prijzen met biercreatie
Lees ook:Grolsch bokbier actie

4 reacties op “Grolsch Premium Herfstbok in blik

  1. J0hn

    Ik vind die 1/2 ltr blikken op zich wel okee voor pils, want zo’n klein blikje in de hand is maar een paar slokken. Het hele assortiment zwaar bier in blik snap ik ook nog wel. Die zie ik vaak gedronken worden in de straten en steegjes rondom de supermarkten in de grote stad.

    Speciaalbier in een blik?? Hoegaarden wit e.d. gaat dan nog, maar herfstbok e.d. zie ik nou niet bepaald in blik op tafel komen. Waarom is er eigenlijk geen wijn in blik? Of Whiskey in blik?

    Blik is handig om mee te nemen naar festivals, campings of strand. Dat zijn nou ook niet echt plaatsen voor bokbier…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ton van Oorschot

    Deze actie geeft maar weer eens aan dat de grote brouwerijen de biertraditie niet serieus nemen en alleen aan kwantiteit denken. Gelukkig is het de (te) zoete Grolsch bock. Moet er niet aan denken dat de ambachtelijke bockbieren in blik komen. De aroma komt toch het best tot zijn recht in een daarvoor geschikt (tulp)glas. Als je bockbier uit een blik wil drinken ga je, mijns inziens, voor de alcohol en niet voor de smaak!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Paul Voors (@paulvoors)

    Afgelopen vrijdag 5 0ktober diverse zaken afgelopen voor het halve liter blik Grolsch Bokbier. Nergens te krijgen, produceren is 1 ding, de ander is het in de schappen van de winkel krijgen…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark

      Probeer eens bij de Plus. Hier in Utrecht was het halve liter blik Grolsch ook meteen het enige aanwezige bokbier.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.