Een bierpakje drinken?

carboPouchArt3Ga je naar een plek waar geen bier verkrijgbaar is? Op het topje van een bijna onbereikbare berg bijvoorbeeld? Of een dagje weg? Blikjes zijn dan behoorlijk zwaar. Wil je een lichtgewicht verpakking meenemen met bier dan heb ik een leuke oplossing gevonden. De vraag is wel hoe ‘plastic’ zou smaken in combinatie met bier? Wie zou dit drinken? 

carboPouchArt2Als ik een pakje drinken heb dan proeft ‘t daar toch altijd wel een beetje naar plastic. Deze bijzondere verpakking is ook nog te koop in verschillende formaten. Ik vond het heel grappig en stond verbaasd dat zoiets verkrijgbaar was. Eerlijk gezegd vind ik het er niet echt geweldig uitzien… Zeker de rechtopstaande (links) exemplaren niet ;-) . Beverage Pouch Group heeft er in ieder geval een gat mee in de markt gevonden? Op het moment komen er wel steeds leukere en bijzondere verpakkingen op de markt voor bier. Gewoonweg om op te vallen en de pilsverkoop te stimuleren.

Erg benieuwd wie nu echt een gat in de markt gaat vinden. Er zou toch een gadget of verpakking moeten komen waarmee in een klap de gehele bierhandel weer aantrekt. Het zou een soort gadget moeten worden dat iedereen wil hebben of zelfs verzamelen.

Lees ook:Nieuwe Iphone bieropener op de markt
Lees ook:Bier drinken uit een maïsbeker
Lees ook:Bij Heineken drinken medewerkers allang niet meer!
Lees ook:Nieuwe verpakking Bavaria Hooghe Bock
Lees ook:Wetenschappers vinden goed alcoholvrij bier recept

Eén reactie op “Een bierpakje drinken?

  1. Mark

    In Thailand kreeg ik vaak bier voor onderweg mee in een groot boterhamzakje met een rietje.. :p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.