Bieractie top drie week 20

actieOnlangs kreeg ik de vraag of Oranjeboom nog wel bestond. Dit is zeker het geval.  Het bier is echter niet meer in cafés verkrijgbaar maar wel in slijterijen, vaak in combinatie met een actie. Deze week weer een mooie bieractie top drie met bieren die inspelen op het warme weer dat eindelijk komend weekend een beetje doorzet.

 

Deze week zijn er weinig speciaalbieren in de aanbieding. Vandaar toch een mooi bier en bijna het enige op nummer 1: bij de Deka markt 1 set Duvel van 6 flesjes a 0.33 liter van 6,49 voor 5,49 euro.

Op nummer 2: voor iedereen die met de mooi weerdagen houdt van rosébier: Hoegaarden Rosé bier bij de Makro. 1 set van 4 blikjes a 0.25 liter van 3, 84 euro voor 2,98. En bij Jan Linders ben je echt goedkoop uit. 2 sets van 6 flesjes a 0.30 liter van 9,38 voor 4,99!

Op nummer 3: het is absoluut geen pils dat ik lekker vind maar om aan de vragen over Oranjeboom te voldoen zijn ze deze week in de aanbieding bij de Mitra. 1 blik van een halve liter van 0,69 voor 0,59 eurocent.

Proost!

Lees ook:Bieractie top drie week vijf
Lees ook:Bieractie top drie week 34
Lees ook:Bieractie top drie week 13
Lees ook:Bieractie top drie week 2
Lees ook:Bieractie top drie week 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.