Brouwerij Emelisse scoort in de VS

brouwerijemelisseBrouwerij Emelisse in Kamperland, Zeeland verovert met hun bier de Verenigde Staten. Momenteel denkt eigenaar Tom ter Horst voorzichtig al aan uitbreiding van de brouwerij in personeel van 2 à 3 medewerkers. Met name het donkere speciaalbier de Russian Imperial Stout doet het goed. Kijk dit is echt super nieuws en heel goed voor de Nederlandse brouwerij!

De verkoop stijgt zo snel dat ze de vraag niet meer aankunnen en momenteel nee moeten verkopen. Emelisse heeft in New York en Washington meerdere verkooppunten. Volgens de eigenaar is het de verdienste van de brouwmeester waardoor de Zeeuwse brouwerij momenteel als 1 van de 3 beste kleine brouwerijen is bestempeld.

Hierdoor komen inkopers uit diverse landen het bier van Emelisse proeven waardoor het nu met grote aantallen naar Amerika maar ook naar Finland en Engeland gaat. Een mooie prestatie! Het interview met Tom ter Horst is te beluisteren op http://www.omroepzeeland.nl/56748/2010-06-07/zeeuws-bier-verovert-de-verenigde-staten.html.

Bron: Omroep Zeeland

Lees ook:03-07-’11: Bierlunch Brouwerij Emelisse
Lees ook:Brouwerij Emelisse breidt fors uit
Lees ook:Emelisse en Jopen winnen in Nieuw-Zeeland
Lees ook:Tournée Générale by women: bezoek aan Brouwerij Emelisse
Lees ook:Founders Brewery: eerste biologische brouwerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.