Bavaria-babes weer vrij!

oranjejurkjesDe rechtzaak is niet meer doorgegaan. De advocaten zijn er samen uitgekomen. Vorige week werd er op twitter minimaal 500 keer per uur over #Bavaria gesproken. Dit zal vandaag wel iets lager liggen. Wat zou Bavaria betaald hebben? Lees meer over de uitkomst!   

 

Nog even ter herinnering: Er zouden twee Nederlandse Bavaria-babes voor de rechter komen en de rest is Zuid-Afrikaans. Bavaria heeft de borgsom van de vrouwen betaald en bovenin kwam vorige week naar buiten dat zij de reis en tickets voor de dames heeft betaald. Dit is voor de FIFA een verkapte marketingactie en dat mag niet. 

Overigens is bij de gesprekken ook de Nederlandse ambassade betrokken. Ik heb toch het idee dat dit met een sisser af zal lopen. Uiteraard heeft Bavaria al haar PR-targets voor het rest van het jaar behaald. Echter de FIFA  wil gewoonweg een harde waarschuwing afgeven zodat geen enkel biermerk ooit nog zoiets in hun hoofd haalt. Er zal vast en zeker ook een grote boete volgen. We gaan het zien!

LAATSTE NIEUWS:
De aanklacht tegen de Bavaria-babes is op last van de staat ingetrokken. Uiteindelijk heeft er geen rechtzaak plaatsgevonden. De advocaten van beide zijden zijn eruit gekomen en tussen Bavaria en de FIFA is een overeenstemming bereikt. Duidelijk is dat het Bavaria vast nog heel wat geld heeft gekost. Hoeveel laat niemand los!

Lees ook:FIFA laat Bavaria-Babes oppakken
Lees ook:Met Bavaria Babes EK-kampioen worden
Lees ook:‘Bavaria-babes krijgen aparte stadionplaats’?
Lees ook:Aanklacht FIFA tegen Bavaria
Lees ook:Bavaria en Movuz sluiten akkoord bavariababes.nl

Eén reactie op “Bavaria-babes weer vrij!

  1. Frans Ruiter

    Ja, de openheid in de bierwereld is wijd en zijd bekend!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.