Aanklacht FIFA tegen Bavaria

Sylvie_met_6packtas_2lrHet is zover! De FIFA heeft een klacht ingediend tegen Bavaria. Ze hebben een verkapte marketingactie op touw gezet en dat mag volgens hen niet. Vannacht zijn overigens opnieuw twee Bavaria-vrouwen opgepakt. Peer Swinkels directeur van Bavaria geeft aan de aanklacht belachelijk te vinden.

Voor nu gaat de grootste aandacht van de brouwer uit Lieshout vooral uit naar twee opgepakte vrouwen. Alle hulp en ondersteuning wordt gegeven. Ik begrijp het werkelijk allemaal niet. Wat een commotie. Een ding is zeker. Met al dit gedoe is voor het hele WK-voetbal de echte sponsor van tafel geveegd. En als de FIFA in hun recht staat dan hadden ze beter de afweging kunnen maken of ze het op deze manier zouden claimen. De ophef is niet te overzien en Bavaria is zich verzekerd van mega-aandacht! En eerlijk is eerlijk daar kunnen ze nu ook niets meer aan doen. 

In de tussentijd springen ook collega bierbrouwers in op de commotie rondom de oranje jurkjes. Kijk maar eens naar onderstaande viral marketingcampagne die ongetwijfeld door Grolsch is opgezet!

Bron: nu.nl 

Lees ook:FIFA laat Bavaria-Babes oppakken
Lees ook:Bavaria-babes weer vrij!
Lees ook:Keukenboer legt Bavariababes.nl vast
Lees ook:AB InBev officiële biersponsor WK-voetbal 2018 en 2022
Lees ook:Café’s geven eigen biermerk op voor WK

Eén reactie op “Aanklacht FIFA tegen Bavaria

  1. Frans Ruiter

    Hoe belachelijk het allemaal ook is, ik vind het grappig hoe Grolsch er gebruik van maakt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.