20.000ste bezoeker bij Texelse Bierbrouwerij

De deuren van de Texelse Brouwerij, bekend van onder andere de Skuumkoppe, de tripel en de de dubbel, staan vandaag helemaal open en het animo is groot. Afgelopen jaar zijn er behoorlijk wat mijlpalen bereikt. Onlangs nog de prijs van het Beste Bockbier. Nu is het proeflokaal aan de beurt en is de 20.000ste bezoeker ontvangen. Het aantal liefhebbers dat de Texelse Bierbrouwerij en het proeflokaal jaarlijks bezoekt, is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. Een mooie prestatie dat gevierd moest worden. 

Brouwmeester Maurice Diks is trots dat zijn team dit jaar al zoveel bezoekers heeft ontvangen: “Met veel zorg en aandacht brouwen wij hier negen verschillende soorten speciaalbier. Onze bezoekers die vanuit alle windstreken elk jaar over de vloer komen ervaren en proeven dat. En daarom is het deze week feest bij ons.”

Regelmatig krijg ik vragen over waar de negen Texelse bieren verkrijgbaar zijn. Bij alle Mitra slijters en diverse onafhankelijke slijterijen. In Noord-Holland treft men ze ook in het schap van Deen Supermarkten evenals in vele horecagelegenheden. En uiteraard zijn de speciaalbieren overal op Texel verkrijgbaar. Voor meer informatie: www.speciaalbier.com

Lees ook:Eerste speciaalbiercafé van Texelse bierbrouwerij in Zaanstreek
Lees ook:Bieractie top drie week 36
Lees ook:Duitse Oktoberfest München nu geopend!
Lees ook:Tweede Lekkerste Bier Meibockfestival 2012 uitgereikt
Lees ook:Texelse bierbrouwerij breidt fors uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.