Biertapas: fingerfood met en bij bier

Vanaf 15 april 2011 ligt het splinternieuwe boek Biertapas in de Nederlandse boekhandel. Het boek omvat heerlijke fingerfood gerechtjes met en bij bier! Erg leuk als afwisseling om eens wat anders te hebben dan kaas. Iets waar ik altijd erg blij van wordt is als de gerechten makkelijk te maken zijn. Het is niet gezellig als je gasten heerlijk genieten van bier en jij in de keuken staat .

De biertapas in dit boek zijn gerechten die meestal bestaan uit 6 tot maximaal 7 ingrediënten. Daarbij wordt op beknopte wijze een aanbeveling gedaan van goede bijpassende biersoorten. Ook vind je er diverse goede tips over bier en spijscombinaties. De recepten zijn onderverdeeld in gevogelte, vegetarisch, vis en vlees.

Voor wie het over twee weken graag wil aanschaffen:
Biertapas. Fingerfood met en bij bier. Tekst: Han Hidalgo. Fotografie: Joris Luyten. 128 pag. ISBN:978 90 8989 365 9 14.95

Lees ook:Biertapas of Bapas?
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2012 gaat naar….?
Lees ook:21-4-’11: Biertapasavond Proeflokaal ‘t Gelagh
Lees ook:Tweede editie Drinks Inspiration in teken van speciaalbier
Lees ook:Stone Brewing Company lanceert boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.