Brouwerij de Prael opent nieuwe proeflokaal

Vandaag, 26 mei 2011, is het voor Brouwerij de Prael een historische mijlpaal. Het nieuwe proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg gaat officieel open. Onlangs had ik al een voorproefje tijdens de feestelijkheden rondom het 25-jarig bestaan van Proeflokaal In de Wildeman. De Prael heeft nu een mooie ruimte om gasten te ontvangen waarbij je uitkijkt op de brouwketels. Net als bij de Jopen Kerk in Haarlem geeft dat een geweldige sfeer.

Onder het genot van een Johnny of Andre kan je in alle rust de activiteiten in de brouwerij en van het brouw- en productieproces bekijen. De bouw heeft ruim een jaar geduurd. Op dit moment is de burgemeester aanwezig om het glas te heffen en wordt een toost uitgebracht op de nieuwe proeflokaal! De bieren van De Prael zijn gebrouwen volgens eeuwenoude traditie en met biologische geteelde mout. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Er worden ook geregeld leuke activiteiten georganiseerd zoals proeverijen en borrels.

Alle Praelers gefeliciteerd!

Lees ook:Opening Breugems Brouwerij in zicht!
Lees ook:Nieuwe website La Trappe
Lees ook:Brouwerij De Prael gaat niet verhuizen
Lees ook:Nieuwe Nederlandse brouwerij in Egmond-Binnen?
Lees ook:Stem nu op jouw beste nieuwe Nederlandse bier 2012

2 reacties op “Brouwerij de Prael opent nieuwe proeflokaal

  1. Harry Pinkster

    Het is inderdaad schitterend geworden. Ik was er vorige week zaterdag tijdens de ALV van Pint al even. Geweldige locatie! Prachtig om met mooi weer op het terrasje naar zwalkende gele fietsers in de steeg te kijken onder het genot van heerlijk bier. Geweldig.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.