Historisch Bierfestival museumbrouwerij De Roos

Op 11 September 2011 vindt op de Vrijthof in Hilvarenbeek de negende editie van het Historisch Bierfestival plaats. Onder het motto ‘Tien jaar leven in de brouwerij’ zal er een compleet evenement worden aangeboden om de tiende verjaardag van de heropening van Museumbrouwerij De Roos te vieren. Op Monumentendag 2001 gingen de deuren van het vernieuwde museum voor het eerst open.

De bierliefhebber wordt getrakteerd op een historisch bierfestival waarvan om 14.00 uur de deuren open gaan en er tot 18.00 uur heel wat geproefd kan worden. De toegang is gratis. Vijftien ambachtelijke brouwerijen presenteren hun bieren, namelijk:

Brouwerij De Kroon (Oirschot), Brouwerij Mieghelm (St.Michielsgestel), Brouwerij De 3-Horne (Kaatsheuvel), Brouwerij Van Kollenburg (Den Bosch), Reuzenbier (Moergestel), Brouwerij Gageleer (Oud Turnhout) (B), Brouwerij Klein Duimpje (Hillegom), Brouwerij Breugems (Zaandam), Stadsbrouwerij De Pelgrim (Delfshaven), Brouwerij Bourgogne Kruis (Oosterhout), Brouwerij D’n Hopper (Kaatsheuvel), Brouwerij Jessenhofke (Hasselt) (B), Brouwerij De dochter van de Korenaar (Baarle-Hertog) (B), Brouwerij De Molen (Bodegraven) en uiteraard de bieren van Museumbrouwerij De Roos zelf.

Alle bieren worden geschonken in het festivalglas, een bijzonder statiegeld glas!

Lees ook:08-09-’13: Bierfestival museumbrouwerij De Roos
Lees ook:12-09-’10: Bierfestival Museumbrouwerij De Roos
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:Brouwerij Klein Duimpje lanceert ‘extreem’ bier
Lees ook:30-06-’13: Tilburgs Bierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.