Corsendonk komt met 11.11.11-Triple

Voor de ontwikkelingsorganisatie vwz 11-11-11 heeft brouwerij Corsendonk een speciale 11-11-11 Triple gebrouwen. Tenminste het is de Corsendonk Agnus in een nieuw jasje. Een deel van de verkoopopbrengsten wordt aan deze ontwikkelingsmaatschappij gegeven. (foto: ecodrukkerij.be)

Speciaal voor de magische datum 11 november 2011 toverde brouwerij Corsendonk de Agnus tijdelijk om tot Triple 11.11.11. Een ongelooflijk slim idee om met deze datum juist dit jaar ‘groots’ uit te pakken. De datum 11/11/11 komt uiteraard maar eens in de 100 jaar voor! VZW 11.11.11 laat dit niet zomaar voorbij gaan een heeft meerdere bijzondere acties.

Bogdan Vanden Berghe van de vzw 11.11.11. “Als wij onze organisatie voorstellen aan buitenlandse partners in het Zuiden, is dat meestal te lang voor hen. Zij noemen ons daarom vaak spontaan ‘Triple Eleven’.” Een leuke samenwerking met een Triple bier van een brouwerij was dan ook snel gemaakt.

De Triple 11 is vanaf deze week (41) op de markt verkrijgbaar. Voor alle helderheid, het is dus een etiketbier aangezien de Corsendonk Agnus eenmalig is afgevuld in flesjes met een speciaal ontworpen 11.11.11-etiket.

“Het thema van onze campagne is het klimaat. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat de productie van het bier op een milieuvriendelijke manier is gebeurd”, zegt Van den Berghe. Een ontzettend leuke manier om op de elfde van de elfde in het jaar ’11′ in te spelen.

Bron: Nieuwsblad.be

Lees ook:Nieuw contract maakt Corsendonk groot in V.S.
Lees ook:Brouwerij Corsendonk sluit nieuw contract in China
Lees ook:Corsendonk Pater: een krachtig lichtbitter abdijbier
Lees ook:Genieten van bier en geven voor KiKa
Lees ook:Meest noordelijke brouwerij opgericht

Eén reactie op “Corsendonk komt met 11.11.11-Triple

  1. bAVkito

    –http://www.youtube.com/watch?v=48GZxq6RO-c&feature=related–

    Bij deze ingezegend

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.