Flying Dog Wildeman Farmhouse IPA nu in Europa

Het bier dat ooit speciaal werd gebrouwen als het jubileumbier voor het Amsterdamse ‘Bierproeflokaal In de Wildeman’ wordt nu wereldwijd aangeboden en verkocht. De Amerikaanse brouwerij Flying Dog Brewery introduceert het bier nu nieuw in haar assortiment in Europa. Het is daarmee voor het eerst in de geschiedenis dat een bier, dat voor één café gebrouwen is, in een wereldwijd brouwerijportfolio wordt opgenomen. Voor wie interesse heeft om te proeven, aanstaande woensdag 21 maart 2012 vindt om 19.00 uur de introductie plaats uiteraard bij In de Wildeman in Amsterdam.

‘Wildeman Farmhouse IPA’ begon in 2010 aan de bar van het Amsterdamse Bierproeflokaal ‘In de Wildeman’. Simon Fokkema (bedrijfsleider In de Wildeman), Matt Brophy (brouwmeester van Flying Dog)en Rick Kempen (Bier&cO Brand Manager) ontwikkelden samen een passend jubileumbier geschenk voor 25 jaar In de Wildeman.

Introductie Amerika
Het bier bleek dermate succesvol dat de brouwerij toestemming vroeg het aan haar vaste portfolio toe te voegen. Wildeman Farmhouse IPA is in januari 2012 in de Verenigde Staten gepresenteerd en loopt er erg goed.

Het is ook een heel mooi bier! Voor wie het nog niet geproefd heeft, aanstaande woensdag kan je om 19:00 uur terecht bij  In de Wildeman in Amsterdam.

Lees ook:Videointroductie Wildeman Farmhouse IPA
Lees ook:Bierproeflokaal In de Wildeman morgen met specials…
Lees ook:08-05′ en 09-05-’12: Duitse Bierdagen bij In de Wildeman
Lees ook:Unieke bieren als ‘real ale versie’ in Amsterdam!
Lees ook:19-7/20-7-’11: In de Wildeman gueuze en kriekendagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.