Nieuwe Heineken commercial: The Switch

Vandaag presenteert Heineken als opvolger op ‘The Entrance’ en ‘The Date’ de nieuwe commercial ‘The Switch’, die verderop in dit bericht te bekijken is. De commercial is het startschot voor de Star Serve kwaliteitscampagne waarbij Heineken’s passie en liefde voor bier en de ‘perfect serve’ ervan centraal staan.

“Je kunt het zien maar ook proeven dat het veel uitmaakt op welke wijze je het bier tapt.” aldus Ralph Rijks, Marketing Manager Heineken Nederland. Bij een goede tapwijze staat de schuimkraag op de schouders van de Heineken ster op het Ellipse glas en heeft het een mooie bolling aan de bovenkant.

The Switch
Een man neemt zijn vrienden mee naar een afgelegen, grimmige bar voor een after party. Het bestellen van drie Heineken zorgt ervoor dat locatie en de vrienden een transformatie ondergaan. Een wereld die voor je opent als je een perfect getapte Heineken bestelt. De commercial is gemaakt in samenwerking met TBWA\Neboko, geregisseerd door Martin Krejci (Stink London), en op locatie geschoten in Praag. De set en de bijbehorende mechanica zijn speciaal met de hand vervaardigd zodat alle transformaties live opgenomen konden worden. Een mooie commercial maar is het niet net zoals alle andere commercials veel te ver gezocht? Waar is nu het authentieke van een goed glas bier. Wederom zo’n marketing gedreven commercial wat menig bierdrinker toch niets zegt?….. Wat vind jij?

Lees ook:Wereldwijde commercial van Heineken ook in Nederland
Lees ook:Nieuwe bierbehandeling voor alcoholvrij witbier
Lees ook:Nieuwe Heineken commercial ‘Buizenpost’
Lees ook:Sander van Veenendaal beste Heineken Star Serve Bartender
Lees ook:Nieuwe Heineken Light commercial in de USA

4 reacties op “Nieuwe Heineken commercial: The Switch

 1. zwans

  Ik vind het wel een leuk basisidee, maar je mag er niet te ver over nadenken… Vóór die drie mannen de bar binnen kwamen, tapte men hier geen goeie pinten dan? En ook de set klopt niet altijd, in het ene shot wordt de derde pint getapt en het volgende shot staat er slechts eentje op de bar. Beetje onzorgvuldig op dat vlak :-)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Cees

  Mooi !!!
  Maar welke dame zingt daar ? of Band ?
  Hoe heet het nummer dat ze zingt ?

  Gr C…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Monique

   @ Cees dit is Clairy Browne & The Bangin’ Rackettes met t liedje Love Letter

   Groetjes Monique

     /   Beantwoorden  / 
 3. Cees

  Hallo monique,

  Hartelijkdank ik vind dit een super nummer.

  Gr Cees…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.