15-9-’13: Jopen Bierproeverij

Op 15 september aanstaande vindt de speciale Jopendag plaats in de Jopenkerk in Haarlem. Bierliefhebbers kunnen dan genieten van een Jopen bierproeverij. Deze start met een presentatie over Haarlem als bierstad, de rol van Jopen toen en nu. Vervolgens komt het brouwproces aan bod en kan er geproefd worden. Je kunt die dag op twee momenten starten, namelijk om 16.00 uur of om 18.00 uur. De bierproeverij duurt ongeveer 1,5 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:
Ontvangst in de Pastorie van de Jopenkerk waar presentatie en film, gecombineerd met een bierproeverij bestaande uit drie proefglaasjes Jopenbier en een Jopen borrelhapje plaatsvindt. Als afsluiting krijgen alle deelnemers een Jopenpresentje en een vol glas Jopenbier naar keuze.

De kosten zijn € 20,00 per persoon. Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.jopenkerk.nl/proeverijen-en-events/jopendag-bierproeverij/. Mocht je niet kunnen de Jopen Bierproeverijen vinden ook plaats op 13 oktober, 3 november en 1 december 2013.

Lees ook:Jopen lanceert Gevelbier voor Stadsmuseum Haarlem
Lees ook:20-06-’12: Bier en Chocolade Masterclass
Lees ook:Haarlem culinair, een bijzonder speciaalbierfestival
Lees ook:15-12-’12: Winterbierfestival Haarlem
Lees ook:Jopen gebruikt Facebook voor naam nieuw IPA-bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.