Bockbier weekendtips

De bockbierfestivals zijn in volle gang. Sinds gisteren kan je in de binnenstad van Zwolle op het Gasthuisplein terecht om een keuze te maken uit meer dan 20 verschillende bockbieren. Het festival is georganiseerd door de cafés De Abdij, De Gezelligheid en Biervereniging PINT Oost. Vandaag kan je nog tot 23.00 uur terecht en morgen, zondag 7 oktober, van 14.00 tot 18.00 uur. Er is meer…. Vul overigens ook even de bockbierenquête inwww.surveymonkey.com/s/bokbier. Help je mij erg veel mee!

Zondag 7 oktober kan je namelijk ook genieten van bockbier op de tweede editie van het Woerdens Bockbierfestival én last but nog least op de Bokbierdag in Zutphen!

Geniet van dit bockige weekend!

Lees ook:07-10-´12: Nationale Bokbierdag Zutphen
Lees ook:Bokbierdag Zutphen trekt ruim 100.000 bezoekers
Lees ook:07-10-’12: Woerdens Bockbierfestival
Lees ook:Start bockbierseizoen dichtbij
Lees ook:18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival

Eén reactie op “Bockbier weekendtips

  1. Martijn

    Het is dan ook een heerlijke aankondiging van de herfst! Weer een flinke lading verschillende bokbieren ingekocht. Gisteren Johannieter van Jopen en de Ijsbok van SNAB gehad, was weer genieten.

    Overigens (las net je review over de 5 jaar oude grand prestige) bokbier laat zich ook goed bewaren. Grolsch bokbier vind ik niet zo lekker, veel te zoet, maar na een paar jaar is dat zoete eraf en dat maakt hem een stuk lekkerder.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.