Bier bewaardop een goede uitvinding?

Beer-Savers_1Via twitter @belgischebieren wisselen we diverse bierontwikkelingen uit maar ook opmerkelijke uitvindingen. Onlangs kon iedereen op dit blog de gadget de bierhelm zien, dat overigens al een oud fenomeen is,  en nu heb ik weer wat nieuws. Iets waarvan ik als bierliefhebber toch echt zou verwachten dat zoiets enerzijds niet werkt en anderzijds geen toekomst heeft. Een bier bewaardop. Inderdaad opmerkelijk dat zoiets bestaat. Je kunt het opengemaakte flesje weer afsluiten. Echter het is toch geen wijn?

 

Als bierdrinker geniet je van je bier en is de fles zo leeg. Een prachtig bier ga je niet openmaken om vervolgens weer terug te zetten in de koelkast met zo’n dop erop. Alhoewel ik denk dat er een type bier is waar deze ‘uitvinding’ fantastisch voor geschikt zou zijn. Sterker nog als ik hen was zou ik de dop met het logo bij de fles verkopen.

Die bierbrouwers die strijden om de titel ’zwaarste bier van de wereld’. Bier met een alcoholpercentage van 55% of 60% daar drink je niet in een keer een fles van leeg! Dus Schotse brouwerij Brewdog of de Nederlandse brouwerij ’t Koelschip, wellicht is dit verder onzinnige gadget iets voor jullie? Voor meer informatie kijk op: http://www.likecool.com/Beer_Savers–Other–Home.html

Lees ook:Reactie Brewdog op zwaarste bier uit Almere
Lees ook:Een bierpakje drinken?
Lees ook:Brouwerij Bockor in een nieuw jasje
Lees ook:Compleet nieuwe website Cambrinus
Lees ook:Nieuw zwaarst alcoholische bier ter wereld

6 reacties op “Bier bewaardop een goede uitvinding?

  1. Fiona de Lange

    Gaaf ding! Die van Brewdog is nog veel mooier en werkt denk ik beter dan deze beer saver!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Alexander

    tsja, in de jaren 70 sloten mn familieleden flessen bier af met een ding met een uitzetbaarrubber en een hendeltje. Werkt prima, ik heb er 1 op een whiskyfles zitten nadat de kurk uit elkaar was gevallen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Alexander

      ik zie nu dus dat die van de brewdog daar op lijkt.

        /   Beantwoorden  / 
  3. poep

    dit is poep!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.