Café De Groene Weide is Café van het Jaar 2011

Terwijl ik gisteren in Gent op de Horeca Expo stond werd de Café top 100 bekendgemaakt, opgezet door Misset Horeca. Café De Groene Weide van zanger Hessel op Terschelling is uitgeroepen tot Café van het Jaar 2011. Het is inmiddels de vierde keer op rij dat de titel naar een AB-InBev horecarelatie gaat. Het café stond vorig jaar nog op de derde plaats in de ranking. Toen ging Café De Beyerd in Breda er met de titel vandoor. 

“We vinden het fantastisch dat Hessel met zijn café de Groene Weide de Misset Horeca Café Top 100 heeft gewonnen”, zegt commercieel directeur Remco Boerefijn van AB InBev in Nederland. “Het is de terechte beloning voor een bijzonder horecaconcept waar hij naast ondernemer vooral ook entertainer is en als zanger zijn gasten op een bijzondere manier beleving biedt. Hessel heeft ook het nodige in zijn zaak geïnvesteerd, ook op het gebied van duurzaamheid. Zo geeft hij een voorbeeld hoe de ambiance van een sfeervol café prima kan samengaan met een moderne en duurzame horecaonderneming in de 21ste eeuw!”

Voor een ranglijst van de café’s die in de top 100 staan klik hier.

Bron: Hertog Jan en Misset Horeca

Lees ook:Sjinkerij De Bobbel Maastricht is Café van het jaar
Lees ook:Sterrenrestaurant Beluga introduceert verrijdbare tap
Lees ook:‘De klokkenluider’ Hertog Jan Café van het jaar 2010
Lees ook:Heineken, Bavaria en Hertog Jan samen op de tap
Lees ook:Heineken stopt partnerschap met KHN

3 reacties op “Café De Groene Weide is Café van het Jaar 2011

  1. Hans

    Het is toch echt de Bobbel in Maastricht dat cafe van het jaar 2011 is en niet de groene weide zoals hierboven wordt gesuggereerd.

    groet,

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fred Schiphorst

      Een misverstandje: De Groene Weide is Café van het jaar 2011 geworden en Bobbel van 2012. Als je onder het artikel kijkt zie je ook dat het al in november 2010 geplaatst is.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.