Gulpener exclusief op de Floriade 2012

De directies van Floriade en Glulpener bier zijn overeengekomen dat Gulpener bier exclusief verkrijgbaar zal zijn op de Floriade in 2012. Dit betekent dat naar schatting 350.000 liter Gulpener bier getapt zal worden, zo’n 8.000 glazen per dag!

De Floriade organisatie wil op de Wereld Tuinbouw Expo bier van een hoog niveau. Bovendien staan de restaurants op de Floriade in het teken van streekproducten – en gerechten. Gulpener bier sluit daar goed bij aan als Erkend Streekproduct.  

Paul Beck, Algemeen Directeur van de Floriade, is zeer verheugd dat een Limburgs bedrijf zo’n belangrijk aandeel in het horecaprogramma kan leveren. “De Floriade is dé kans om Regio Venlo en de provincie Limburg nationaal en internationaal op de kaart te zetten.”

Gulpener is een van de koplopers als het gaat om duurzaamheidsdenken. ”De ambities van ons familiebedrijf sluiten heel nauw aan bij die van de Floriade en ik ben ervan overtuigd dat we elkaar veel te bieden hebben, op zowel economisch, ecologisch als sociaal vlak. Samen met de Floriade en de cateraar Sodexo gaan we op zoek naar manieren om verder vorm en inhoud te geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en een succes maken van deze Wereld Tuinbouw Expo 2012”, aldus John Halmans, directeur Gulpener Bierbrouwerij.

Dit is voor een Gulpener een mooi behaald resultaat om het bier verder onder de aandacht te brengen.

Bron: Floriade

Lees ook:Gulpener introduceert biologische bierrange
Lees ook:Europese bierindustrie belangrijk voor economie
Lees ook:Horeca expo Gent: here we come!
Lees ook:20-11 t/m 24-11-’11: Horeca EXPO Gent 2011
Lees ook:Brouwerij Huyghe bouwt nieuwe brouwzaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.