Eerste bier voor gays op de markt

In Mexico is een bier gelanceerd speciaal voor gays met de naam Salamandra en/of Purple HandBeer, vreemd genoeg heeft het bier twee namen. Zakenman Dario Rodriquez heeft het bier op de markt gebracht en volgens hem is het nu al een succes. De eerste partij is direct uitverkocht. Minerva Brouwerij zit achter de productie van het bier. Het bier is gemaakt van 100% biologische mout en honing.

Ik vraag me af of ze onderzoek hebben gedaan naar de smaak en welke het beste past bij gays. Voor mij ligt in de lijn der verwachting dat een speciaal bier voor gays niet echt gaat werken net als bij vrouwen. Volgens de fabrikant sluiten de biologische ingrediënten met citrusachtige smaak goed aan bij het publiek. Vanuit meerdere plaatsen en landen zoals Colombia, Miami en andere landen uit Zuid-Amerika is al vraag naar het bier ontstaan.

Deze brouwer staat overigens bekend om bizarre bieren. Zo hebben zij het bier ’10 Marado’ met verwijzing naar de voetballer Maradona op de markt gebracht en is ook een bier vernoemd naar een beruchte Mexicaanse drugskoerier. Ik vraag me toch af of dit een toekomst heeft, alhoewel ik ook wel het idee heb dat producten voor homo’s vaak succesvol zijn.

Bron: Caribe

Lees ook:Brouwerij De Nooze lanceert suikervrij bier
Lees ook:Puur La Trappe verkrijgbaar
Lees ook:Jessenhofke officieel erkende brouwerij
Lees ook:Biobier dé nieuwe trend?
Lees ook:Alcoholverlaging in bier bespaart belasting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.