Opening Brouwerij De 7 Deugden

De ene na de andere brouwerij opent in Nederland haar deuren. Niet altijd wordt er op de locatie zelf gebrouwen! Ze zijn dan zogenaamde huurbrouwers die brouwerij afkopen bij een andere brouwerij. Bij Brouwerij de 7 Deugden in Amsterdam wordt wel zelf gebrouwen. Vanaf eind 2010 is de brouwerij compleet ingericht en vanaf begin 2011 is gestart met het brouwproces. De bieren die worden gemaakt zijn volgens eigen zeggen bier met pit. Op 5 maart aanstaande vindt de officiële opening plaats en is het mogelijk om een kijkje te nemen bij Brouwerij de 7 Deugden.

Van 13:00 tot 17:00 uur zijn de deuren open en stelt de brouwerij zich aan de bierliefhebbers voor. Uiteraard laten ze ook zien hoe er gebrouwen wordt. Momenteel worden er zeven verschillende bieren gebrouwen waarvan er zes het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Behoorlijk veel voor een startende brouwerij lijkt me.

In de brouwerij werken mensen met een beperking. Mooi dat dit soort brouwerijen steeds meer ontstaan! Voor meer informatie over de opening en de brouwerij kijk op: http://www.de7deugden.nl/index.html.

Lees ook:De 7 Deugden deugd voor NCRV
Lees ook:Opening De Noord-Hollandse Bierbrouwerij
Lees ook:Brouwerij De 7 Deugden wil uitbreiden
Lees ook:Opening Breugems Brouwerij in zicht!
Lees ook:22-01-’12: Winterbier Festival Gouda

Eén reactie op “Opening Brouwerij De 7 Deugden

  1. Harry Pinkster

    Brouwerij toegevoegd aan mijn kaart met actieve Nederlandse brouwerijen. Nu de bieren nog in Groningen zien te krijgen om ze te proeven en toe te voegen aan mijn homepage met zelfgedronken bieren.
    Ik mis overigens nog van 7 Nederlands brouwerijen een gedronken bier in mijn verzameling (er gaat een van de lijst af in de volgende update).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.