Uitbreiding Hertog Jan Vriendenkring cafés

Op 6 juli 2011, opent vanaf 12.00 uur een nieuw Hertog Jan Vriendenkring café, De Keijzer, haar deuren in Spijkenisse. De burgemeester, mevrouw Salet, zal morgen, 4 juli, tijdens een besloten openingsfeest het eerste glas Hertog Jan bier gaan tappen. Na een verbouwing café De Keijzer in Spijkenisse een plaats waar de bourgondiër terecht kan voor puur eten, mooie dranken en veel live optredens. 

Met name aan de inrichting van dit café is door onderneemster Nelleke Vroombout veel aandacht besteed. Het café is gevestigd aan de Voorstraat 15 waar naast eten en bier ook getrouwd kan worden. Voor meer informatie kijk op www.cafedekeijzer.nl.

Lees ook:Hertog Jan lanceert jaarkalender 2013
Lees ook:Nek-aan-nek race Hertog Jan X en Y
Lees ook:Wie wordt Vriendenkring Hertog Jan-café 2011?
Lees ook:Hertog Jan lanceert nieuwe website
Lees ook:14-8 t/m 15-8-’13: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.