Bavaria lanceert ‘Zo. Festival’

Op zaterdag 22 september 2012 introduceert Bavaria een nieuw bierevenement op haar brouwerijterrein met de naam: Zo. Festival. De naam past uiteraard bij de slogan: ‘Zo”, in de zin van “Zo kan het ook”. Het festival is een mix van muziek, creatieve belevenissen en andere verrassende acts.

Samenwerking met Wish
Volgens Peer Swinkels, directielid Bavaria zal het nieuwe bierevenement voor het publiek een decor zijn van allerlei innovaties en vernieuwende acts waarbij bier een rol speelt. Er is bijvoorbeeld een nieuwe ‘fastlane’ voor bierbestellingen te zien. Het evenement is grotendeels overdekt, dus met slecht weer hoef je nergens rekening mee te houden. Het Zo. Festival wordt georganiseerd in samenwerking met Wish. De artiesten Chef’Special, de Coen en Sander Show, Don Diablo en The Flexican & MC Sef staan al op het programma.

Kaarten
Via www.bavaria.nl/zofestival en in de Primera winkels zijn kaarten verkrijgbaar voor € 27,50 per stuk. In week 31 t/m week 34 zal een vroegboekactie plaatsvinden waarbij een toegangskaartje samen met 5 gratis consumptiemunten (normaal gesproken € 2,- per stuk) goedkoper verkrijgbaar zijn. Het aantal plaatsen is gelimiteerd tot 3.500.

Meer informatie over het programma en over de aankoop van tickets is te vinden op de website.

Lees ook:Bavaria nieuwe partner Paaspop
Lees ook:Vier het Nederlandse bier
Lees ook:Great British Beer Festival: hele wereld kijkt!
Lees ook:Brabant krijgt nieuw Premium Pils
Lees ook:Wieckse ook in alcoholvrij varianten 0.0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.