Kras je eigen PALM-blikje

De Belgen willen van Nederlanders bourgondiërs maken. Met die kruistocht is PALM al even bezig. In het zuiden zijn we dat zeker al en misschien zelfs inmiddels ook al in de rest van Nederland. Vertel het maar! Dit resultaat staat echter los van de inzet van PALM. Want, we bepalen toch zelf wie we zijn? Laatst sprak ik een Belg die zei dat een Nederlander wel van heel goede huize moet komen als hij of zij iets van een Belg gedaan wil krijgen. Uit ervaring tijdens een concert vorige week kan ik zeggen dat een pintje helpt. Andersom vraag ik me af of dat pintje ook werkt ;-) . Wij Nederlanders nemen niet snel iets aan van een Belg, overigens best zonde want op biergebied kunnen we zeker wat leren ;-) . Waarop heel Nederland roept: ”Van België wat leren? Nee, die lopen achter. Precies dat bedoel ik dus! We zijn bijzonder eigenwijs en zeker ook een ondernemend volk die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Dusss zou de nieuwe ontwerp-actie van het PALM blikje gaan lopen?

 

Een leuk idee. Met een speciaal gereedschap dat in een sixpack PALM zit een ontwerp krassen in je PALM-blikje. Vervolgens een foto maken, posten op Facebook, zoveel mogelijk stemmers voor jouw ontwerp verzamelen en winnen. Dan ligt straks jouw gekraste PALM-blikje overal in Nederland in de winkel. Is dit niet erg ingewikkeld allemaal? Misschien toch niet. De ontwerp-actie van het eigen Duvel-glas loopt ook al jaren heel erg goed en het geeft de mogelijkheid om PALM een keer een echt hippe look te geven. Erg benieuwd naar het winnende, nieuwe ontwerp! Doe allen mee. Hieronder nog even een korte uitleg hoe het werkt of kijk op de Facebook-pagina van PALM.

Lees ook:Palm Sauvin introductie in Nederlandse horeca
Lees ook:Wie raadt de naam van het nieuwe PALMke?
Lees ook:Palm Dobbel: hét kerstbier?
Lees ook:Palm brengt Hopper-bier uit
Lees ook:PALM pakt uit met nieuwe uitstraling

Eén reactie op “Kras je eigen PALM-blikje

  1. STK

    Ik heb de krasser hier in mijn hand, ik vind het een erg leuk idee maar dat krassen is een stuk moeilijker dan ze laten denken, zo’n mooie krul erin hakken gaat bijvoorbeeld gewoon niet, halverwege schiet je geheid uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.