Start Week van het Nederlandse Bier

Vanmiddag is het zover en gaat de tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier van start. Op het Bierproeffestival in Den Haag zal Burgemeester van de stad Jozias van Aartsen het startschot geven. 34 Nederlandse brouwerijen presenteren gedurende drie dagen hun bieren aan de consument op het Haagse Spuiplein. Naast dit festival vinden honderden activiteiten plaats bij onder andere cafés, slijterijen en restaurants door heel Nederland. Ook openen tientallen brouwerijen volgend weekend hun deuren.

Zelf verzorg ik een Ladies Masterclass Bier op donderdag 30 en vrijdag 31 mei in Het Brouwcafé in Scheveningen. Voor iedere bierliefhebber is de komende week weer een waar biermekka! Geniet ervan! Voor een volledig overzicht van alle activiteiten bekijk hier het programma.

Lees ook:Week van het Nederlandse Bier voor de deur
Lees ook:Start van de Week van het Nederlandse Bier!
Lees ook:Laatste dagen Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier verovert Nederland
Lees ook:Burgemeester Jozias van Aartsen opent Nederlandse Bierweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.