‘Bierroute’ met Woerkumer bokbier

woerkumer etiketHet viergranen bokbier is inmiddels om en nabij Woudrichem in alle restaurants en cafes verkrijgbaar. Het bokbiertje is zo populair dat de lokale horecagelegenheden hier gebruik van maken. Het bier wordt inmiddels al door veel restaurants gebruikt in en bij culinaire gerechten. Waar dit toe lijdt gaat blijken op 22 oktober a.s. in Restaurant Kruiden en Jasmijn www.kruidenenjasmijn.com. Tijdens een speciale ‘hoppas’ avond staan gerechten met het Woerkumer bier in het middelpunt van de belangstelling. Een week later op de 28ste wordt een kookworkshop op kookstudio Heerlijk en Eerlijk http://www.kookstudioheerlijkeneerlijk.nl/Welkom.html gegeven rondom dit robijnrode bokbiertje.

Lees ook:Veluwse Bokkentocht
Lees ook:Bier en tapas nieuwe trend?
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2012 gaat naar….?
Lees ook:Hop-eest in Schijndel komt terug
Lees ook:21-4-’11: Biertapasavond Proeflokaal ‘t Gelagh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.