Bierrecordpoging van Olm afgeblazen

olm‘De studenten die meededen stroomden binnen’. Met gemak zouden 3.000 bierdrinkers meedoen aan de recordpoging. Het kon niet anders dan een groot succes worden, riep Mark Schneider in de media. Nu dan toch afgeblazen wegens te weinig aanmeldingen. Hoe geloofwaardig ben je dan nog als je eerst roept dat er al zoveel aanmeldingen zijn. Inderdaad het biermerk heeft er in ieder geval behoorlijk wat publiciteit mee gehaald. Zeker niet op een positieve manier.

 

De negatieve PR wordt door Mark Schneider danook aangevoerd als de belangrijkste reden voor het uitblijven van aanmeldingen en medewerking. De brouwerij heeft voor volgend jaar een actie gepland tijdens de zomerperiode.

Dan hoop ik wel dat ze de samenwerking zoeken met de branche en een mooie actie neerzetten die in lijn is met het beleid dat momenteel alle brouwers op het gebied van alcohol hebben opgezet. Laat ze met iets verrassends komen dat ons allemaal positief verrast en mooie publiciteit voor het product bier oplevert! Wordt vervolgd.

Bron: Proost Magazine

Lees ook:Eigenaar OLM persoonlijk failliet verklaard
Lees ook:Failliete baas Olm Bier start nieuwe brouwerij
Lees ook:Geen link tussen Dutch Beer en Olm?
Lees ook:Heineken verklaart Olm de oorlog
Lees ook:Introductie Schneider Weisse Nelson Sauvin in USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.